Via Vallen – Panyuwunku

0 views

Via Vallen - Panyuwunku MP3

Download lagu Via Vallen - Panyuwunku mp3 gratis planetlagu, lagu76, uyeshare, laguaz hanya untuk review. Detail lagu Panyuwunku beserta lirik by Via Vallen ini bisa Anda lihat melalui tabel dibawah.

Detail MP3
TitlePanyuwunku
Artist
AlbumThe Best Of Via Vallen 2017
Duration00:04:25
Filesize4.20 MB
Bit Ratemp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Fanspage
Bandar QQ
DOWNLOAD (4.20 MB)
Bandar QQ
Lirik LaguSepuluh tahun wes kepungkur
Ati iki rasane wes ajor
Yen eleng tresnamu wes kabur
Kabur kanginan koyo manuk mabur

Opo ra kelingan kolo semono
Kowe ngucap janji setyo
Naliko dadi rojo sedino
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Aku tansah nyenyuwun mring Gusti
Mugo mugo kowe ora lali janji
Panyuwunku gek enggalo bali

INTRO

Opo ra kelingan kolo semono
Kowe ngucap janji setyo
Naliko dadi rojo sedino
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Aku tansah nyenyuwun mring Gusti
Mugo mugo kowe ora lali janji
Panyuwunku gek enggalo bali
Panyuwunku gek enggalo bali

Gratis download mp3 Via Vallen - Panyuwunku lyrics, album di laguindo hanya untuk review. Jika Anda suka dengan single Panyuwunku yang dirilis oleh Via Vallen ini, sangat kami sarankan agar kalian membeli CD Originalnya di Itunes atau Anda bisa menggunakan aplikasi Spotify & Langit Musik untuk memutar secara online.