Nella Kharisma – Tego

0 views

Nella Kharisma - Tego MP3

Download lagu Nella Kharisma - Tego mp3 gratis planetlagu, lagu76, uyeshare, laguaz hanya untuk review. Detail lagu Tego beserta lirik by Nella Kharisma ini bisa Anda lihat melalui tabel dibawah.

Detail MP3
TitleTego
Artist
AlbumThe Best of Nella Kharisma 2017
Duration00:04:40
Filesize4.43 MB
Bit Ratemp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Fanspage
Bandar QQ
DOWNLOAD (4.43 MB)
Bandar QQ
Lirik Laguloro atiku loro
rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego
ninggalke aku sing kebacut tresno

ngopo kowe tego gawe atiku loro
ninggalke awakku dinggo wedokan liyo
opo tresno iki isih kurang dugi
kabeh tak turuti nanging kowe ra tau ngerti
roso sayang iki sing ono ning ati
tak jogo selawase nganti tekane mati
nanging kowe tego tresnoku mbok blenjani
tak gawe bubrah atiku ra biso nyandang sliramu

kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
gawe aku nelongso mergo kebacut tresno
sak tenane atiku loro tresnoku kan tetap tak jogo

loro atiku loro, rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego, ninggalke aku sing kebacut tresno

raono kowe tego ninggal aku
apa salahku kowe ngelarani atiku
opo lanangan saiki amung seneng
opo lanangan saiki ora butuh tresno
opo lanangan saiki gampang keno gudo
opo lanangan saiki ora ono sing setyo

bu joba jabu telek asu
lanangan koyo kowe kuwi akeh tunggale
ojo ngeroso bagus mung atimu pabu
tak dongakne kowe dadi joko tuwo sing ora bakal payu
lanangan sing apik kuwi pancen angel goleke
jaman saiki gelem nompo pas ono butuhe
opo mergo aku kalah kandel isi dompetku
tresnoku kangge sliramu amung tok prekke

kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
gawe aku nelongso mergo kebacut tresno
sak tenane atiku loro tresnoku kan tetap tak jogo

loro atiku loro, rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego, ninggalke aku sing kebacut tresno

Gratis download mp3 Nella Kharisma - Tego lyrics, album di laguindo hanya untuk review. Jika Anda suka dengan single Tego yang dirilis oleh Nella Kharisma ini, sangat kami sarankan agar kalian membeli CD Originalnya di Itunes atau Anda bisa menggunakan aplikasi Spotify & Langit Musik untuk memutar secara online.